Usluge

Taxi

Promenite boju Vašeg automobila bez farbanja! Kratkotrajno i dugotrajno rešenje za promenu boje Vašeg ljubimca uz veoma brzu montažu.

Veliki izbor najkvalitetnijih materijala sa velikim izborom dezena i boja, daje Vam široku lepezu mogućnosti, a dobar dizajn ulepšava svako vozilo.

Takođe u ponudi imamo i veliki izbor specifičnih dekoracionih folija (karbon, brušeni aluminijum, perla, kameleon, hrom...)

Nudimo i presvlačenje vozila zaštitnom transparentnom folijom namenjenom da štiti Vaše vozilo od kamenčića, sitnih ogrebotina i manjih mehaničkih oštećenja.

Taxi

Vaš automobil, kombi, kamion, autobus ili drugo vozilo može biti izuzetno jeftina i efektna reklama, a Vaš brend viđen i prisutan na različitim mestima i u različito vreme.

Investicija koja se najviše isplati.

Veliki izbor najkvalitetnijih materijala, daje nam široku lepezu mogućnosti, a dobar dizajn ulepšava svako vozilo.

Štampamo na savremenoj opremi visoke rezolucije, na kvalitetnim materijalima koji garantuju trajnost i postojanost po svim vremenskim uslovima.

Uz sve navedeno možemo Vam ponuditi usluge izrade idejnog rešenja kao i pripreme za štampu na osnovu Vaših ideja za reklamiranje.

Taxi

Brendiranje Vaših objekata, tj. postavljanje banera i grafika, može biti izvedeno na više načina korišćenjem raznih tehnika štampe, sečenja PVC samolepivih folija, do izrade svetlećih reklama, totema, putokaza, 3D slova, natpisa itd.

Takođe vam možemo ponuditi i samo uslugu brendiranja i montaže vašeg materijala i reklame (samolepljiva PVC folija, baner, svetleća reklama, totem...)

Koristimo najkvalitetnije materijale i shodno tome dajemo garancije na svoje usluge. Za saradnike imamo najiskusnije grafičke dizajnere, inžinjere i mnoge druge da bi Vaši zahtevi u pogledu estetike došli do punog izražaja.

Uz sve navedeno možemo Vam ponuditi usluge izrade idejnog rešenja kao i pripreme za štampu na osnovu Vaših ideja za reklamiranje.

Taxi

Ulepšajte svoje vozilo zatamnjivanjem stakala i samim tim u potpunosti zaštitite sebe i saputnike od štetnog UV zračenja.

Upotrebom najkvalitetnijih i sertifikovanih materijala garantujemo dugotrajnost i postojanost namontiranih auto folija.

Za svako odrađeno vozilo kod nas dobijate svu potrebnu prateću dokumentaciju (sertifikate za foliju, izjavu ugrađivača), a po potrebi možemo uz dogovor odraditi i Atest za zatamnjena stakla.

Taxi

Korišćenjem najsavremenijih mašina i tehnologija u mogućnosti smo da štampamo velike formate skoro bez ograničenja u dimanzijama.

Bilbord je jedan od najefikasnijih i najprimećenijih načina reklamiranja, a Vaša reklama na njemu može biti veliki plus u podizanju brenda i veliki odjek i zavidan uticaj na Vaše poslovanje.

Uz sve navedeno možemo Vam ponuditi usluge izrade idejnog rešenja kao i pripreme za štampu na osnovu Vaših ideja za reklamiranje.

Sistem Graf Čačak | Copyright © 2013 - 2019 All Rights Reserved.
Programirao Web Developer Srbija